Leverans

När du handlar på Becksondergaard.se erbjuder vi endast leverans till Sverige. Du får fri frakt vid beställningar över 649 SEK. För beställningar under 649 SEK kostar frakten 99 SEK.

Vi skickar via GLS till paketombud.

Det är en förväntad leveranstid på 2–4 arbetsdagar. 

--

Observera att på grund av hög aktivitet runt högsäsong, till exempel Black Friday, kan leveranstiden bli längre än de 2-4 dagar som vi normalt levererar inom. Allt packas och skickas från vårt lager i Herning, Danmark.

Leverans kommer att ske på vardagar till den adress du gav när du beställde din beställning. Observera att vi endast levererar till uthämtningsställen.

En signatur kommer att krävas för alla leveranser vid mottagandet. Signaturen behöver dock inte vara din. En annan person på samma adress (t.ex. en familjemedlem) eller en granne kan skriva under för mottagande av paketet.

__

Observera att du är ansvarig för de produkter du beställt när leveransen har gjorts. Om paketet ser ut som om det kan vara skadat, bör du inte ta emot det.

Du är ansvarig för att undersöka dina föremål för eventuella fel och för att informera oss om dessa. Om ett eller flera föremål visar sig vara defekta eller om ett föremål saknas från din leverans eller om ett eller flera föremål inte överensstämmer med beställningen, får du möjlighet att returnera de defekta artiklarna och vi kommer sedan att återbetala köpeskillingen och alla leveransavgifter.


Bekräftelse på mottagande av order- och orderbekräftelse

När du beställer hos oss får du bekräftelse på att vi har mottagit din beställning. Köpavtalet blir dock endast bindande när du har fått en orderbekräftelse från oss.

---

Annullering av en beställning

Tyvärr har vi inte möjlighet att annullera din beställning. Så fort en beställning har gjorts skickas den till lagret så att den kan packas så fort som möjligt.  Du kan dock skicka tillbaka din beställning inom 14 dagar efter att du mottagit paketet. Du kan använda den bifogade returetiketten, den kostar 50 kr. att använda, och beloppet dras av från din återbetalning.