Om oss

Vi är Becksöndergaard: Det danska accessoarmärket som älskar färg, glitter och mönster. Vi slutar aldrig att skapa nytt eftersom kreativitet och glädje är våra drivkrafter. Vi levererar det den enskilda kvinnan behöver så att hon kan visa världen sin personlighet genom modespråket.

Den 11 april 2022 kom ett privat investeringskonsortium med stöd av företagets två grundare, Lis Beck och Anna Søndergaard, överens med private equity-bolaget Valedo Partners om att de skulle få köpa företaget som startades för 19 år sedan. Läs mer här

När Anna och Lis grundade Becksöndergaard i Köpenhamn 2003 var det med ett mission att skapa accessoarer för kvinnor som älskar lekfull och personlig design som kan stylas säsong efter säsong. Snart blev varumärket känt för sina färger, kontraster och unika mönster. 

I en värld där trender är viktiga men kommer efter den personliga känslan för stil representerar Becksöndergaard möjligheten att sätta ihop en helt personlig look. Vi erbjuder kollektioner fullspäckade med vackert tillverkade produkter, från plånböcker och väskor till strumpor och halsdukar, och de där särskilda accessoarerna som dyker upp och man helt enkelt inte kan vara utan. För Becksöndergaard utgör kimonos, bikinis och regnrockar en möjlighet att förvandla din vardagslook till något speciellt, så dessa ingår också i Becksöndergaards kollektioner.

Varumärket har utvecklats exponentiellt över tid i takt med att nya kollektioner fulla av personlighet och attityd har introducerats. Idag säljs varumärket i mer än 18 länder.