År 2003 startade Becksöndergaard i Köpenhamn, då våra grundare Anna Søndergaard och Lis Beck bestämde sig för att skapa accessoarer för kvinnor med kärlek till lekfulla och personliga mönster utformade efter säsong. Varumärket blev snabbt känt för sina starka färger, kontraster och unika tryck.

Becksöndergaard grundades med en passionerad tro på att kvinnor ska kunna klä sig med en personlig touch. Becksöndergaard har en lekfull inställning till färger och material, alltid med utgångspunkt i våra skandinaviska rötter. Vi skapar mönster för att överraska och addera pricken över i:et till alla outfits, oavsett tillfälle.

Becksöndergaards grundvärden är lika tydliga som våra mönster.


Oväntat
Vi är rebelliska och söker ständigt efter ett överraskningsmoment. Det kan vara hur vi utformar vår design, hur vi möter våra kunder eller hur våra produkter kan användas. Mode och trender finns alltid i åtanken, men dessa är också ständigt utmanade.
Lekfullt
Leklystenhet står alltid sitt centrum hos Becksöndergaard, där vi har en rättfram approach till design och kreativitet. Vi tar aldrig oss själva på för stort allvar, och det ska inte heller våra produkter göra.
 
Färgstarkt
Årstider och trender kan komma och gå, men färgerna är ett konstant inslag hos Becksöndergaard. Vi tycker om att tänka på oss som en enda godisbutik där du kan få precis det där som ditt hjärta önskar.

 

Becksöndergaard har utvecklats exponentiellt över tiden med nya kollektioner fulla av personlighet och attityd. Idag har varumärket fem egna butiker och säljs i över 18 länder.