THE PERFECT GIFT

Presentidéer till konfirmanden

Konfirmationen är en stor händelse i livet som förtjänar den perfekta presenten utvald med omsorg och kärlek. Vi har därför samlat de perfekta idéerna med större och mindre presenter som med all säkerhet gör konfirmanden glad, oavsett om hon gillar coola väskor, färgstarka håraccessoarer, cute homewear eller fina underkläder.

KÖP DEM HÄR

Presentidéer till studenten

Att bli student är en milstolpe som förtjänar att firas! Hitta inspiration till de bästa presenterna för den särskilda händelse det är att bli klar med sin utbildning.

KÖP DEM HÄR

Presentidéer till födelsedag

Vi älskar födelsedagspresenter - och inte minst känslan av att glädja andra med en snyggt inslagen överraskning. Presenter är den perfekta gesten för att fira vänskap och relationer, så låt dig inspireras till nästa födelsedagspresent här, oavsett om det är till någon du bryr dig om eller om du är på jakt efter något på din egen önskelista.

KÖP DEM HÄR

Den personliga värdinnegåvan

En liten casual värdinnegåva är en fin gest som subtilt markerar att vi värdesätter våra vänskapsband och relationer. Säg tack för inbjudan med en personlig gåva som har valts ut med kärlek och omsorg. Låt dig inspireras av alla härliga, färgglada accessoarer som garanterat håller sig vackra längre än en bukett blommor.

KÖP DEM HÄR

PRESENTER UNDER 450 KR

PRESENTER UNDER 750 KR

PRESENTER UNDER 1050 KR

LET US DO THE WRAPPING

We want to make sure your gift gives the best possible impression and lights up the gift table! For the safe and easy choice we recommend our optional Becksöndergaard gift-wrapping: your gift will be wrapped in silk paper and placed in our beautiful, printed gift bags, ready to spread excitement at the very first sight!

BUY GIFT WRAP