PRESENTER UNDER 550 KR

PRESENTER UNDER 900 KR

PRESENTER UNDER 1150 KR

}

The perfekt gift

PRESENTIDÉER TILL FÖDELSEDAG

Vi älskar födelsedagspresenter - och inte minst känslan av att glädja andra med en snyggt inslagen överraskning. Presenter är den perfekta gesten för att fira vänskap och relationer, så låt dig inspireras till nästa födelsedagspresent här, oavsett om det är till någon du bryr dig om eller om du är på jakt efter något på din egen önskelista.

KÖP DEM HÄR

DEN PERSONLIGA VÄRDINNEGÅVAN

En liten casual värdinnegåva är en fin gest som subtilt markerar att vi värdesätter våra vänskapsband och relationer. Säg tack för inbjudan med en personlig gåva som har valts ut med kärlek och omsorg. Låt dig inspireras av alla härliga, färgglada accessoarer som garanterat håller sig vackra längre än en bukett blommor.

KÖP DEM HÄR

PRESENTIDÉER TILL FLICKVÄNNEN

Vi har samlat de perfekta presenthitsen med större och mindre presenter som helt säkert kommer att ge locka fram din flickväns stora leende, oavsett om hon gillar coola väskor, färgglada håraccessoarer, gulliga hemmakläder eller vackra underkläder.

KÖP DEM HÄR

PRESENTIDÉER TILL MAMMA

Oavsett om du hyllar din biologiska eller självvalda mamma är det någon som alltid är speciell, och som förtjänar en speciell, väl vald och personlig present. Låt dig inspireras av eleganta accessoarer i klassiska silhuetter som blir säkra vinnare, oavsett vem hon är.

KÖP DEM HÄR

LET US DO THE WRAPPING

We want to make sure your gift gives the best possible impression and lights up the gift table! For the safe and easy choice we recommend our optional Becksöndergaard gift-wrapping: your gift will be wrapped in silk paper and placed in our beautiful, printed gift bags, ready to spread excitement at the very first sight!

BUY GIFT WRAP