Jul med Becksöndergaard

Vi älskar presenter – och inte minst känslan av att glädja andra med en fint inslagen överraskning.

En present från BeckSöndergaard ges med kärlek och omtanke. Vi har samlat de perfekta presenthitsen med större och mindre presenter som säkert kommer att glädja din väninna, syster eller mamma. Låt dig inspireras av eleganta accessoarer i klassiska silhuetter som blir säkra vinnare, oavsett vem hon är.

Hitta vår present ideér här.

 

PRESENTINSLAGNING

Vi tror på kärlek vid första ögonkastet, och därför på att en noggrant utvald present också förtjänar en vacker och iögonfallande inslagning. 

För att säkerställa att din gåva ser så bra ut som möjligt kommer vi att välja den presentpåse som passar bäst för beställningens storlek. Därför är det inte möjligt att välja specifika tryck eller påsstorlekar vid beställning.

Vår presentförpackning kostar SEK 50 oavsett storlek. 

Köp presentinslagning här.

 

LEVERANSGARANTI

Om din beställning måste vara framme före jul är sista datum för beställning senast 18. december kl. 12:00. 

*Vi reserverar oss för att det kan bli julrusning hos fraktbolagen, och därför kan det förekomma längre leveranstider. På samma sätt kan det uppstå situationer där de tvingas leverera till en annan paketbutik än den du valde i kassan, eftersom det kan uppstå utrymmesproblem. Vi uppmanar dig därför att beställa dina julklappar i god tid. 

Läs mer om frakt och leverans här.

 

RETUR

Vi har förlängt vår returperiod, så det går att lämna tillbaka julklappar ända fram till den 23.01.2024. Återbetalningen sker med samma betalningsmedel som användes för den ursprungliga transaktionen.

*Observera att vi endast återbetalar till det kreditkort som användes för att betala för varorna.

Läs mer om våra bytes- och returregler här.

 

Becksöndergaard önskar dig och dina nära och kära en god jul! ❤